ПЛЕВЕН

 • ДЕТСКИ КЛУБ DREAM LAND  Плевен, пл. Свобода 25, /Център Мол Плевен/, ет.4

  Работно време: Понеделник - Събота: 09:00-20:00

  Мобилен: 0894479820

 • БИРАРИЯ ЯНИЦА  Плевен, жк. Сторгозия, бл. 51

  Мобилен: 06468084