35 години СИГНАЛ – 27.11.2013

untitledЛегендарната БГ рок група СИГНАЛ ще отбележи 35 години на българската сцена с голям концерт на 27 ноември 2013 г. в зала Арена Армеец София.

Мотото на концерта е OUR LOVE и на него за първи път на живо ще прозвучи най-новата песен OUR LOVE, написана и посветена специално на взаимната любов на групата и нейните фенове. Концертът е под патронажа на кмета на София – г-жа Йорданка Фандъкова е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019.

 Един от феновете на СИГНАЛ ще си тръгне от концерта с чисто нова електрическа китара с подписите на всички членове на групата – не каква да е, а легендарният американски модел FENDER Stratocaster! Голямата изненада на мегашоуто в Арена Армеец София ще бъде уникален поръчков мотоциклет Custom Bike Ducati Bulgari – тунингован по специална поръчка и единствен в света с цветовете на българския национален флаг. Щастливецът, който ще го спечели, ще бъде изтеглен в томбола от водещия Ники Сотиров, разиграна по време на концерта – подарък от генералния спонсор Булминерал.  

 За своята 35 годишна история музикантите са издали 13 студийни албума и изнесли хиляди концерти в страната и чужбина. Групата има и два невероятни рекорда не само за България – над 7 000 концерта и участия и повече от 500 000 продадени плочи. 14 песни на СИГНАЛ са в 500-те „най-велики песни на България за всички времена”.  

 СИГНАЛ винаги са били социално ангажирани и съпричастни към различни благотворителни каузи – “Белият бастун”, “И пак тръгни”, деца аутисти. С посланието OUR LOVE те ще подадат ръка и на хората с увреждания – с част от средствата от концерта музикантите ще закупят и дарят адаптиран специализиран транспорт с платформа за техните нужди.  

 Музикантите от СИГНАЛ са първите посланици на универсалния символ на правата на човека в България. Те участваха в специална фотосесия и се снимаха със символа, заявявйки по този начин своята съпричастност към каузата за отстояването на правата на човека.  

 35 години СИГНАЛ, един концерт, 135 минути 100-процентов БГ рок! Ще се стопят китарите!  

 Изключителният рок-спектакъл ще бъде излъчен в ефира на bТV през Коледно – Новогодишните празници на 2013 г.  

 За повече информация www.35signal.com