НОВИЯТ СПЕКТАКЪЛ НА НЕШКА РОБЕВА “МИСТЕРИЯТА – ЕНЬОВДЕН“ РАЗБИВА СТЕРЕОТИПИТЕ

untitledЕдинственият български глас в Космоса Валя Балканска е част от най-новия спектакъл на Нешка Робева –„Мистерията Еньовден“. Прочутата ни певица е основният консултант на музиката, която се създава специално за шоуто в зала „Арена Армеец” на 19 декември т.г. Тя, заедно с Алекс Нушев, който е музикален продуцент на представлението, ще накарат цялата зала буквално да завибрира под звуците на най-доброто от българската народна и рок музика. 
  Спектакълът „Мистерията Еньовден“ се очаква да е истинска революция за българската сцена. Вплитащ в себе си народните традиции, запазени през вековете, той ще предложи на зрителите и един модерен прочит на неспирната борба между доброто и злото, представени в невиждани до момента у нас мащаби. Сцената, декорите, звукът, осветлението, визуалните ефекти и 3D проекциите правят представлението сравнимо с едни от най-големите спектакли, създавани някога. В спектакъла ще участват впечатляващ брой музиканти, танцьори, акробати и солисти.
   Освен основните гласове на “Мистерията Еньовден” – Деси Добрева, Звездомир Керемидчиев от легендарната рок група „Ахат” и фолклорната певица Валерия Момчилова, зрителите ще могат да чуят и автентични гласове, събрани от цяла България. Големият български актьор Васил Михайлов също е част от проекта „Мистерията Еньовден“. За създаването на „Мистерията Еньовден“ се грижи голям творчески екип от композитори, музиканти, сценографи и хореографи, привлечени от балканските държави, като всички те са ръководени от неуморимата Нешка Робева. 
  Шоуто ще е на 19 декември 2013 г. в столичната зала „Арена Армеец” с начало 20:00 часа. Билети за „Мистерията Еньовден“ вече могат да се закупят в мрежите на TicketPro, Eventim, както и на място в зала “Арена Армеец”. 
   Спектакълът „Мистерията Еньовден“ е изцяло нов проект на Нешка Робева, вплитащ в себе си по оригинален начин народни традиции, модерно звучене от български фолклор, хард рок музика и улично изкуство.