ПАРТИТА

„ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ“ СЕ ЗАВРЪЩА!

Най-големият мюзикъл, правен някога у нас, покорява сцената на „Арена Армеец“

Най-любимият български филм за всички времена „Оркестър без име“ се завръща като най-големия мюзикъл, правен някога у нас! Уникалният по рода си спектакъл ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ ще се състои за първи път в зала „Арена Армеец“ на 1-ви ноември 2017-та година.

Един спектакъл „За любов, раздяла и още нещо…“

Световно известният DJ AHMET KILIC ще гостува в club ONYX в столицата

Покровителят и DJ #1 в DeepHouse звученето ще донесе своя опияняващ стил и неповторима емоция за началото на есенно-зимнaта програма на заведението. DJ AHMET KILIC е сред най-признатите и завладяващи DJ-и в света и ще бъде специален гост в нощния клуб на 29-ти септември. Той ще даде старт на поредица от незабравими партита, подготвени от club ONYX през сезон 2017/2018.
DJ AHMET KILIC е роден в България, където прекарва своето детство. В последствие той и неговото семейството се местят в Турция. На 12 годишна възраст прави своите първи стъпки в музиката. През 1995 прави своя музикален дебют зад пулта в известен нощен клуб в Турция. С днешна дата DJ AHMET KILIC е сред най-признатите DJ-и в световен план. Професионалните му ангажименти обхващат локации из цял свят, а следващатa му спирка е club ONYX в центъра на София на 29-ти септември.

Мексиканско парти в Baskerville!

MexicanDrinksМариячи ще ни забавляват, Корона жаждата ще утолява, текила за ” Добре дошли ” ще ви разведри, а за мезе начос и гуакамоле ще се разнесе. Виното ще е във вид на Сангрия. Лимонада с мед и джинджифил ще е за въздържателите еликсир. Текила Сън райз ще е специалното ни предложение за висок градус на настроение.

СЪЗДАЙТЕ СИ ЕДНО НЕВЕРОЯТНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ!

Кога: петък, 21.02.2014, начало: 20:00 часа.

http://checkpoint.bg/places/baskerville/

Руско парти в Baskerville!

73253_487986607118_2064026_n

Заповядайте при нас в петък вечер(07.02) в уречен час – 20.00 да попием водка, да похапнем хапки със сальодка, да попеем и да се посмеем, казачок да поиграем ледовете да стопим и от сърце на руски романси да се насладим.

бар Baskerville

http://checkpoint.bg/places/baskerville/