Екстри

  • Паркинг

Авто център ''Джани'' предлага:
Гуми,
Джанти
Нови и втора употреба всякакви модели и размери
Демонтаж
Монтаж
Лепене
Баланс на гуми
Работно време: ДЕНОНОЩНОАдрес: Ботевград ул. Цар Иван Шишман 40 Е

Телефон: 0889632519

Работно време: 0:00 - 24:00