Екстри

  • Wi-fi
  • Климатик
  • Лятна градина
  • Паркинг

Адрес: Ботевград ул."Ал. Батенберг" №3,

Телефон: 089 643 3604

Брой места: 100

Работно време: 10.00-24.00