Рекламни тарифи

Абонаментните планове на Checkpoint.bg са изготвени така, че да отговарят на Вашите нужди. Изберете подходящия пакет – Безплатен, Стандарт или ВИП.

Ние не предлагаме просто интернет реклама и присъствие в нашия сайт, а цялостно решение за Вашия бизнес – от неговото популяризиране, до привличането на реални клиенти и изграждането на Вашия личен имидж.

 pak

  Безплатен пакет Стандарт пакет ВИП пакет
 
Aдрес О О О
Tелефон О О О
Oписание О О О
Снимки до 3 броя до 6 броя до 12 броя
Видео     О
Оферти     О
Промоции   О О
Отстъпки     О
Прикачен файл (обедно меню)     О
Линк към сайт   О О
Имейл     О
Линк към фейсбук     О
PR статия в секция Новини     О
Актуалиация     О
Карта на обекта О О О
Цена на абонамент за 6 месеца 0 лв. 100 лв. 120 лв.
Цена на абонамент за 12 месеца 0 лв. 140 лв. 180 лв.

Безплатен абонамент – предлага Ви възможност да се включите веднага в нашия интернет каталог. Какво предлага – телефон, адрес, кратко описание без снимки. Ако желаете да рекламирате при нас , моля пишете ни на office@checkpoint.bg. За повече информация се обадете на тел. 0886 43 91 44.

Стандарт абонамент – освен основните неща, включени в Безплатния абонамент, тук можете да добавите линк към вашия сайт или да качите информация за актуални промоции. С по-голям набор от снимки и по-предни позиции в каталога, ще бъдете забелязани от по-голям брой потребители и съответно потенциални нови клиенти.

ВИП абонамент – това е пакетът, който ще работи с пълна сила за Вас. Промоции, оферти, обедно меню, актуализации и това не е всичко! Имате възможност да качвате собствени файлове, които да са лесни за сваляне от потребителите, било то ваучер, талон за отстъпка или просто флаер, оставяме на вас да прецените. Позицията на главната страница в сайта ни, ще Ви гарантира голям брой посещения, както от Ваши настоящи клиенти, така и от много нови. В рамките на периода на договора, ние Ви предлагаме цялостно рекламно обслужване – организиране на промоции, намиране на нови клиенти, популяризиране на Вашия бизнес сред нашите партньори.

Изберете подходящия абонаментен план и се свържете с нас на e-mail: office@checkpoint.bg. За повече информация – тел. 0886 43 91 44.